ČIPS

Okus STEM-a

Vruća tema za koju se sve više interesira i hrvatska javnost – STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) i zašto je važan, na najjednostavniji način objasnit će vam renomirani stručnjaci. Kako djecu učiti da brojke nisu bauk i da, primjerice, o čipsu nije dovoljno pisati samo marketinške hvalospjeve, nego ga nekako treba i prebrojati, zapamtit ćete lako kao tablicu množenja. Usudite se zakoračiti prema poslovima budućnosti. Možda ste baš vi osnivač budućeg najuspješnijeg hrvatskog startupa ili traženi programer? Usudi se kročiti u svijet drugačijeg i naprednijeg – nikad nije kasno za nova znanja i vještine!

ČIPS

Okus uspjeha

Čakovec i Međimurje sve češće postaju dom novim tehnologijama i inovativnim poduzećima. Mnogo njih možete upoznati za vrijeme ČIPS-a, bilo kroz predavanja, bilo tijekom šetnje u pauzama. ČIPS je prava prilika da ih okupimo na jednom mjestu i kroz nove ideje osmislimo nešto još bolje kao novi cilj grada i okolice. Želimo osigurati poticajne uvjete za razvitak IT-a i kroz tehnologiju olakšati svakodnevicu našim sumještanima. Čakovec je već postao uzor mnogim, čak i većim mjestima u Hrvatskoj. Mnoge se prilike otvaraju onima koji su spremni uložiti trud i vrijeme u savladavanje tema o kojima ćemo izlagati.

ČIPS

Okus zabave

Ipak, nećemo samo pričati o znanosti. Grickajte čips s ljudima istih interesa i udubite se u teme koje vas najviše zanimaju, bio to cloud ili Hearthstone minnion. Brainstorming uz ručak može se pretvoriti u fantastičnu suradnju, ali ako i ne dođe do toga, bar ćete imati nove materijale za svoj Insta Story. Izađi iz stare priče i ne čekaj više da drugi pokreću promjene za tebe! Strahu od nepoznatog kod nas nema mjesta i svi će sigurno biti bogatiji za vrijedna iskustva i znanja, bez obzira na predznanje i sadašnje radno mjesto. Zato, laptop pod ruku i pridruži se modernoj generaciji!